Intresseformulär

Vill du/ni testa InterMatte på er skola? Vi ger alla nya skolor möjligheten att testa på InterMatte i ett helt år utan kostnad, men erbjudandet gäller endast en gång per skola så kolla med dina kollegor innan ni bestämmer er för att aktivera er testperiod. Så här går det till att testa InterMatte:

  1. Fyll i intresseformuläret här nedan. Ni får då fem lärarkonton och fem elevkonton som gäller i 30 dagar. Använd dessa till att skapa varsitt lärarkonto och elevkonto till alla intresserade lärare på skolan. Behöver ni fler konton så hör av er igen.
  2. Ni lärare testar programmet under 30 dagar innan ni tar beslut om ni vill gå vidare och testa med eleverna. Om ni efter dessa 30 dagar bestämmer er för att inte gå vidare just nu kommer skolan att ha kvar sin möjlighet att börja om på punkt 1 vid ett senare tillfälle.
  3. Om ni bestämmer er för att tiden är rätt och ni vill testa InterMatte tillsammans med era elever skickar ni ett mail till info@intermatte.se och meddelar att ni vill påbörja er 365 dagar långa testperiod. Meddela i mailet hur många elevlicenser respektive lärarlicenser ni behöver.
  4. Efter ett år kommer ni förmodligen att vilja fortsätta använda InterMatte och då gör ni en beställning på www.intermatte.se för att förlänga era konton eller skapa nya.

Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Vänligen fyll i din e-post adress.
Ser bra ut!
E-post måste matcha.
E-post måste matcha.
Vänligen fyll i skolans namn.
Vänligen fyll i skolans tillhörande kommun